Over mij

Via dans en theater ben ik me in yoga gaan verdiepen. Hier heb ik veel geleerd over het omgaan met stress, onrustige gedachten en zelfontwikkeling.
Meer dan 10 jaar heb ik gewerkt als trainingsacteur bij bedrijfstrainingen en bij de politieacademie. Door deze werkzaamheden ben ik veel te weten gekomen over het bedrijfsleven en heb ik in veel ‘verschillende keukens’ een kijkje kunnen nemen.
In 2010 werd het tijd voor een carrière -switch. Ik starte met de opleiding integratieve hypnotherapie in Bussum bij academie Hypnos. De bijscholing tot EMDR practicioner volgde ik bij BivT te Beverwijk.

Door mijn veelzijdige verleden heb ik mijn inlevingsvermogen sterkt ontwikkeld en kan ik me goed afstemmen op mensen uit alle lagen van de bevolking. In de omgang ben ik toegankelijk en geduldig. Gedreven, helder en doelgericht zet ik alles in, in het belang van mijn cliënten.

Sinds de oprichting van mijn praktijk ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten en werk ik volgens hun ethische beroepscode en gedragsregels.